Nemzetközi arany minősítésú szolgáltató

Mobil víztisztító és csomagoló

Modularitás, mobilitás
Innováció
Hatékonyság
Tapasztalat
következő banner

Mobil víztisztító és víztisztító-vízcsomagoló rendszerek

Rendkívüli helyzetekben is szeretne megoldást találni a hatékony és biztonságos ivóvíz-ellátásra? Könnyen és gyorsan alkalmazható, mobil berendezésre van szüksége?

A Fővárosi Vízművek Zrt. több mint 150 éve szolgáltat ivóvizet Budapesten és agglomerációjában. A nagyvárosi vízszolgáltatás hagyományos formáján túl rendkívüli körülmények között is meg kell oldanunk mind a lakosság, mind az intézmények megszokottól eltérő formában, módon és helyen történő ivóvíz-ellátását.

Az üzemzavarok, az árvíz, a belvíz, az ipari katasztrófák vagy éppen a szökőár okozta rendkívüli helyzetekben a vízhiány, vagy a fertőző betegségek megelőzése érdekében létfontosságú egészséges ivóvíz biztosítása alternatív eszközöket igényel.

A fejlesztések révén megvalósuló könnyen mobilizálható, gyorsan bevethető moduláris víztisztító-vízcsomagoló megoldásokat készen állunk átadni, megosztani partnereinkkel.

Tapasztalatainkat és mérnökeink szakmai ismereteit egyesítve folyamatosan fejlesztjük technológiánkat, hogy megrendelőink elvárásainak megfelelően a legszélsőségesebb körülmények közt is tiszta, egészséges vizet tudjunk előállítani.